RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vær tålmodig, Ruud!

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
United-manager Sir Alex Ferguson plasserte igjen toppscorer Ruud van Nistelrooy på benken mot WBA.

WBA - MANCHESTER UNITED 1-2: Ruud van Nistelrooy måtte igjen ta til takke med en rolle som benkevarmer i bortekampen mot West Bromwich. Wayne Rooney og Louis Saha dannet spissparet, og nok en gang gjorde de det på en imponerende måte.

Saha ble dagens helt for United med sine to scoringer. Den første var en vakker heading etter innlegg fra Giggs, mens den andre kom etter gjennomspill fra Ronaldo.

Ettersom Wayne Rooney er selvskreven i Uniteds angrepsrekke, jublet neppe Ruud van Nistelrooy veldig høyt over at det var nettopp Saha som imponerte mest.

Må vente
Ryktene om en exit til sommeren går høyt om dagen, men boss Sir Alex Ferguson ber nederlenderen smøre seg med tålmodighet.

- Ruud har en langtidskontrakt, og jeg er fornøyd med det, sa Ferguson til pressen etter kampen, ifølge Sportinglife.

- Vi vet hvilken fantastisk spiller han er, og han vil få sin sjanse igjen. Men for øyeblikket fortjener Louis plassen sin på grunn av sine mål og prestasjoner, understreket Ferguson.

- Det er uheldig for Ruud, men han trenger bare å være tålmodig, noe han har vært. Han har aldri klaget over situasjonen, og hans tid vil komme igjen, forsikret skotten.

Spørsmålet er hvor lenge en ettertraktet toppspiss godtar å være tilskuer. Mot West Bromwich kom van Nistelrooy heller aldri inn som innbytter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere