RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: TV 2

- Vurderer søksmål mot forbundet

Sist oppdatert:
Storhamar har valgt å forfølge den omstridte Nervik-saken. Nå vurderer Hamar-klubben å gå til søksmål mot Norges Ishockeyforbund.

- Det er ikke meningen å henge ut Alexander Nervik på noen måte. Dette er heller en prinsippsak der vi mener at en slik forseelse må straffes hardere enn usle fire kampers utestengelse, forteller styreleder i Storhamar Morten Saxrud til TV 2 Nettavisen.

- Styremøte mandag
Det var domsutvalget som torsdag overprøvde forbundets avgjørelse om seks kampers utestengelse for Vålerenga-spiller Nervik etter taklingen mot Mikael Tjällden. Ishockeyforbundet er den eneste parten som kan anke dommen, derfor har Hamar-klubben skrevet en mail der det innstendig bes om at dette blir gjort. Hvis ikke kan et søksmål mot forbundet bli aktuelt.

- Akkurat nå venter vi på en tilbakemelding fra forbundet. Dersom forbundet avslår forslaget, vil vi gjennomføre et nytt styremøte mandag der vi bestemmer hva som gjøres videre. Et søksmål er mot ishockeyforbundet er absolutt et mulig utfall, sier Saxrud.

Spilte torsdag
- Fire kampers utestengelse for en slik type takling henger rett og slett ikke på greip. Spesielt ikke når man ser at en Comet-spiller får fem kamper for litt knuffing ved dropp, sier Saxrud.

Alexander Nervik spilte sin første kamp etter sin utestengelse mot nettopp Storhamar torsdag. Saxrud er glad for at publikum oppførte seg forholdsvis pent mot Vålerenga-spilleren.

- Det var ganske mye piping de første ti minuttene, men det ga seg etter hvert, forteller han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere