- Walcott er Englands Messi

Foto: AFP/Scanpix

Cesc Fabregas mener Theo Walcott og Lionel Messi er verdens mest lovende spillere i øyeblikket.

23.11.06 14:55

Arsenals Cesc Fabregas er bare 19 år, men har allerede rukket å bli en erfaren spiller i Premier League. Spanieren har spilt over 100 kamper for Arsenal.

Nå uttaler han seg om enda yngre gutter.

Etter Theo Walcotts oppvisning for Arsenal mot Hamburger SV i tirsdagens Champions League-oppgjør, nøler ikke Fabregas med å sammenligne ham med Lionel Messi.

- Theo er definitivt den beste unge spilleren jeg har sett i Premier League. Han og Lionel Messi er de to beste spillerne jeg har sett i 16-17-årsalderen. Jeg spilte med Messi som guttespiller i Barcelona før jeg kom til Arsenal, og jeg vet hva han er god for og hva han kan gjøre for et lag. Theo har de samme kvalitetene, sier han til The Sun.

Selv om han har fått noen års erfaring i Arsenals førstelag, vil ikke Fabregas være noen læremester for Walcott.

- Jeg er bare 19, så vi er nesten jevngamle. Da kan ikke jeg gi ham noen råd. Han er en smart gutt som allerede kan mer enn en spiller på hans alder skal kunne. Familien hans følger ham opp, klubben behandler veldig bra og alle råd kommer fra sjefen, og kanskje Thierry Henry. Gutter på vår alder spiller bare X-Box og PlayStation sammen, sier midtbanespilleren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.