RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Walcott er for rask

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Og det tror Arsène Wenger kan være årsaken til vingens mange skader.

Theo Walcott har vært i strålende form for Arsenal denne sesongen, men Arsène Wenger er likevel bekymret for vingen.

Walcott ble hentet fra Southampton i ung alder, og har lenge blitt sett som et meget stort talent i England, men mange skader har så langt satt en liten demper på 21-åringens utvikling.

- Ekstra utsatt
Londonklubbens franske sjef tror at engelskmannens store fart kan være en medvirkende årsak til at han ofte blir skadet.

- Med den farten han har, så er han ekstra utsatt når han blir taklet. I kampen mot Newcastle ble han tatt hardt et par ganger, men slapp unna fordi han ikke hadde vekten på stamfoten, sier Arsenal-manager Arsène Wenger ifølge avisen The Daily Mail.

- Når du spiller mot en som er så rask, er det for gjort å bomme med taklingen. Det er ikke slik at alle prøver å legge han i bakken, men han er så rask at når en spiller tenker «Nå har jeg sjansen til å ta ballen», så er han borte før man vet ordet av det.

Walcott scoret fire ganger for Arsenal på fire kamper tidlig denne ligasesongen, men måtte så ta en pause på grunn av nettopp skade. Onsdag var han i aksjon borte mot Newcastle i ligacupen og nettet to ganger mot Chris Houghtons menn i 4-0-seieren.

- Gibbs ute
Som et resultat av oppgjøret mot Newcastle må Wenger nå også klare seg uten den talentfulle backen Kieran Gibbs noen uker. Gibbs pådro seg en smell i kampen, og måtte tas av banen.

- Han pådro seg en smell i kneet, og skaden vil bli undersøkt nærmere. Han blir ute et par uker, sier Wenger til Sky Sports.

Det som er godt nytt for londonklubben er at Robin van Persie og Aaron Ramsey nå ser ut til å være tilbake for fult. van Persie har slitt med ankelen, mens Ramsay har vært ute i lengre tid etter møtet med Stokes Ryan Shawcross forrige sesong.

- De burde være tilbake i trening med resten av gjengen neste uke. Aaron vil nok trenge lengre tid på å komme i form enn Robin, som er svært nære et comeback, forteller manageren.

Arsenal møter West Ham i Premier League lørdag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere