RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Wenger er grinete

Sist oppdatert:
PSV-trener Guus Hiddink synes Arsenal-manager Arsene Wenger var grinete og at laget hans manglet disiplin i onsdagens Champions League-møte.

PSV - ARSENAL 1-1: Arsenal måtte avslutte kampen med ni mann etter at både Lauren og Patrick Vieira hadde fått to gule kort hver.

PSV Eindhoven-trener Guus Hidding synes imidlertid at det ikke bare var Arsenals spillere som oppførte seg dårlig på Phillips stadion.

- Jeg pleier ikke å involvere meg så mye, men jeg er nødt til å si noe om Wengers oppførsel. Han klaget til fjerdedommeren hele tiden og spurte om hjelp. Jeg ba ham gi seg for det var akkurat som i britisk fotball og han burde akseptere det. Laget hans viste en overraskende mangel på disiplin. De er et erfarent lag med erfaring fra VM og EM, men noen av spillerne mistet hodet og det påvirket resultatet, sa han på pressekonferansen etter kampen.

Wenger aksepterer de to røde kortene, men synes likevel at den tyske dommeren Herbert Fandel holdt en ulik linje i bestrafningen sin. Spesielt synes han at Mark van Bommel slapp billig unna.

- Vi må akseptere at han måtte vise ut spillerne våre, men han var langt mer overbærende med van Bommel enn med de andre. Van Bommel laget mange bevisste frispark, hvorfor han ikke fikk gult kort kan bare dommeren svare på.

For å gjøre kvelden enda gråere for The Gunners, så ble stortalentet Robin van Persie båret av banen med en kneskade, mens Thierry Henrys vonde akilles ble verre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere