RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Wickham enig med Sunderland

Foto: Steve Pond (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Spissen er bare en legesjekk unna ny klubb.

18 år gamle Connor Wickham er regnet som ett av de største spisstalentene i England og flere storklubber skal ha snust på unggutten i sommer

Blant annet skal Liverpool, Tottenham og Arsenal alle være meget interessert i å sikre seg Ipswich-spilleren.

Ifølge Sky Sports er det imidlertid nå Sunderland som har kommet med et bud på spilleren. Steve Bruce skal være villig til å legge i overkant av 8 millioner pund på bordet.

Den engelske nyhetsformidleren skriver at partene skal ha forhandlet om en overgangssum tirsdag og senere samme kveld skal et offisielt bud ha blitt lagt inn.

Budet skal også nå ha blitt akseptert og spilleren vil gjennomgå den medisinske sjekken onsdag, skriver Sky Sports videre.

Sunderland skal være på jakt etter en erstatter for Darren Bent, som forsvant til Aston Villa i vinter, og Wickham blir ansett som en som kan fylle den rollen i mange år framover.

18-åringen har vært førstelagsspiller i Ipswich siden han var 16 år gammel og har tre landskamper for det engelske U21-landslaget.

Han var blant annet en del av troppen til England under U21-EM, som nylig ble avsluttet i Danmark, der engelskmennene for øvrig skuffet stort.

For Ipswich har han totalt spilt 72 kamper og scoret 15 mål siden debuten i april 2009.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere