RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Wiggins forsvarer ikke OL-gullet

(PA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Sky-rytteren gjør i stedet som Alberto Contador og Tony Martin.

Den portugisiske avisen A Bola skriver at Bradley Wiggins blir et av de største trekkplasterne foran neste års Algarve rundt. Både Tony Martin og Alberto Contador har benyttet seg av rittene som en del av sesongforberedelsene sine.

Arrangøren har slitt voldsomt med å få finansieringen på plass, men dette ser heldigvis ut til å ha løst seg.

Det er allerede bekreftet at Team Sky, Omega Pharma-Quick Step, RadioShack-Nissan, Vacansoleil og Lotto-Belisol stiller til start, men Wiggins er det første navnet som er sluppet.

Dersom det portugisiske avisen har rett, dropper Wiggins både Tour of Oman (14.-19. februar) og World Cup-rittet (17.-19. februar) på bane i London.

WC-rittet arrangeres på OL-arenaen i London, og er en såkalt testevent. Cycling Weekly spekulerer derfor i at Wiggins kun blir å finne til start under tempo- og fellesstarten i sommer OL, og dermed ikke kommer til å forsvare tittelen i forfølgelsesritt som han hentet hjem under lekene i Beijing for fire år siden.

Wiggins satser også tungt på en god sammenlagtplassering i årets Tour de France, der han, i teorien, skal angripe den gule ledertrøya mens Mark Cavendish skal ta sin angre poengtrøye på rappen.

Også Cavendish har naturlig nok store planer om å komme best mulig forberedt til OL på hjemmebane, og fellesstarten den 27. juli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere