RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Nick Potts / Pa Photos

- Wilshere er sønderknust

Sist oppdatert:
Ankelskaden til Arsenals stortalent får konsekvenser.

Manager Arsène Wenger har bekreftet at Jack Wilshere (20) går glipp av både resten av klubbsesongen og EM-sluttspillet i Polen og Ukraina.

Wilshere har ikke spilt i det hele tatt denne sesongen. Han pådro seg et stressbrudd da han spilte for England mot Sveits mot slutten av forrige sesong, og har siden opplevd det ene tilbakeslaget etter det andre.

Mental test
- Jack spiller ikke mer denne sesongen og han vil ikke reise til EM, det er helt sikkert. Han er ikke frisk nok til å trene i dag eller neste uke. Han er knust og du kan forstå det, sier Wenger ifølge The Guardian.

- Det som holdt ham oppe var at han fremdeles følte at han hadde en sjanse til å få delta i EM, men det er over nå, utdyper franskmannen.

Wilshere har selv gitt uttrykk for at han er sønderknust via sin konto på Twitter.

- Denne sesongen har vært en mental prøvelse for meg og sånn vil det fortsette inntil jeg er tilbake på banen, sier Wilshere.

- OL en dårlig idé
Han har tidligere gitt uttrykk for at han ønsker å representere Storbritannia under OL hjemme i London, men det synes fortsatt Wenger er uklokt.

- OL vil være en dårlig idé for ham. Når en gutt ikke har spilt på ett år, trenger han gode og rolige forberedelser i starten av en ny sesong. Det er ikke det at jeg ikke ønsker at han skal spille OL, det er bare det at han nå har andre prioriteringer, sier Wenger.

Arsenals manager forteller også at Mikel Arteta har pådratt seg en alvorlig ankelskade, men at det ikke blir klart hvor alvorlig den er før spanjolen har gjennomgått nærmere undersøkelser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere