RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Yorke kommer til å angre

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Blackburn-manager Greame Souness er oppgitt over Dwight Yorks utsvevende liv, og anser den tidligere stjernespissen for femtevalg på topp for Rovers.

- Dwight er frisk, men jeg har ikke tatt ham med til Tyskland. Hva er vitsen? Det sosiale livet har tatt over for arbeidslivet hans. En dag er han 40 år, og da vil han være sint på seg selv fordi han ikke ga alt da han burde ha gjort det, mener Souness.

Blackburns manager foretrakk å ta med seg Matt Jansen, Paul Gallagher, Jon Stead og Paul Dickov på treningsleiren i Tyskland. Selv om Andy Cole forsvant til Fulham denne helgen.

- Når vi har kondisjonstester er han blant de beste. Men dessverre er det ingen test du kan gjøre for å få ham til å fokusere ordentlig, sier manageren oppgitt til avisen The People.

Dwight Yorke er bitter på Souness etter en episode som oppstod på treningsfeltet i mars. Den tidligere Manchester United-spissen ble taklet hardt av Souness, som var en knallhard midtbanespiller for Liverpool i sine aktive dager.

- Souness kunne brukket beinet mitt. Jeg har fortsatt et arr på leggen som beviser hva som skjedde. Etter det mistet jeg all respekt for Souness, sier Yorke til News of the World.

Yorke hevder at han har fått tillatelse til å gå vederlagsfritt fra Rovers, og forsøker nå å finne seg en ny klubb.

- Ideelt sett vil jeg bli i Premier League, men jeg kan bli nødt til å reise utenlands.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere