RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SIMON DAWSON (Ap)

- Young enig med United

Ashley Young blir Mancehster United-spiller. Han skal bare gifte seg først.

De siste dagene har det blitt mer og mer tydelig at Ashley Young kommer til å bli Manchester United-spiller.

Aston Villa-vingen har vært en attraktiv mann på overgangsmarkedet og flere klubber skal ha jaktet underskriften til 25-åringen.

- Enig om kontrakt
Ifølge Sky Sports skal Young nå ha kommet til enighet med Old Trafford-klubben og avtalen vil bli sluttført i løpet av kort tid.

Kantspilleren skal også ha passert den medisinske sjekken med de regjerende Premier League-mesterne og nå mangler bare underskriften.

Young skal gifte seg denne helgen, for så å reise på ferie, og det er ventet at det hele vil bli sluttført når han returnerer til England.

The Guardian spekulerte tidligere fredag i at 25-åringen måtte avlyse det planlagte bryllupet på grunn av overgangen, men det ser ikke ut til å stemme.

Liverpool-interesse
Young innrømmet tidligere i vår han at gjerne ønsket å spille på et høyere nivå og United-manager Sir Alex Ferguson har altså kjent sin besøkelsestid.

Liverpool skal også ha vist interesse for Aston Villa-spilleren, men valget falt altså på Merseyside-klubbens rivaler i øst.

Tidligere denne uken har det blitt meldt at United også er i ferd med å sikre seg Blackburns Phil Jones, en annen spiller som har vært ønsket i Liverpool.

Overgangen for Jones har enn så lenge ikke blitt bekreftet fra noe hold, men den unge stopperen skal også ha gjennomgått en medisinsk sjekk med Old Trafford-klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere