RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

- Zajic på vei til Sarpsborg

Sist oppdatert:
Vålerenga-veteranen er bare en underskrift unna.

Bojan Zajic (33) skal være spilleren som Sarpsborg 08 har blitt enige med for kommende eliteseriesesong, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

Etter hva SA-sporten erfarer er det serberen Bojan Zajic som stort sett er klar for Sarpsborg 08 for minst 2014-sesongen. Hans kontrakt med Vålerenga går ut denne sesongen, og det har lenge vært klart at de ønsker ikke å forlenge den.

Vært klar i 14 dager
Thomas Berntsen har tidligere fortalt at det meste skal være i orden og en kontrakt klar for signering av en ny spiller til Sarpsborg 08. Fra sikre kilder er det kommet fram at kun underskriften og legesjekken som gjenstår.

Bojan Zajic skal være på ferie. Av den grunn har han ikke mulighet til å komme til Sarpsborg, for å signere papirene og ta legesjekken. Etter hva SA-sporten erfarer skal kontrakten ha være klar til underskrivelse i 14 dager allerede.

Bojan Zajic kommer fra byen Krusevac i Serbia. Han startet i FC Obilic videre til FK Bask, før Partizan Beograd fikk hans underskrift. I 2007 kom han til Vålerenga først på lån, med mulighet for opsjon for Oslo-klubben. Den benytte Vålerenga seg av og siden har han vært Vålerenga-spiller.

Scoret 37 mål for Enga
Serberen har spilt 122 kamper og scoret 37 mål for Oslo-klubben. Han har også spilt to landskamper uten at det har blitt nettkjenninger. Bojan spilte og scoret også mot Liverpool og Barcelona i 2008 og 2010.

Nå er det kun legesjekk og underskrift som mangler for at han er Sarpsborg 08 spiller.

Les flere saker fra Østfold på sa.no!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere