*Nettavisen* Sport.

- Zlatan blir i Paris

Foto: Jamie McDonald / Getty Images

Agenten føler seg sikker.

31.05.13 22:12

Zlatan Ibrahimovic blir i Paris St Germain etter å ha scoret 30 mål i 34 kamper for den franske toppklubben. Nå sier agenten hans at han blir i Paris.

Det har vært spekulasjoner rundt svensken – om han ønsker seg til en mer spennende og bedre liga enn den franske, men agenten til Zlatan sier det er avklart at han ikke skal noen steder.

– Han blir i PSG. det er i alle fall helt klart at han ikke kommer til å returnere til Italia. Jeg har også hørt det er blitt sagt at Zlatan er villig til å gå ned i lønn for å komme tilbake til italiensk fotball, men det er ikke tilfelle. Jeg har i alle fall aldri hørt han har sagt noe slikt, sier agenten Mino Raiola. (©NTB)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å kunne vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P.S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.