RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Zlatan er ønsket i Manchester

Foto: Fred Dufour (Afp)
Sist oppdatert:
Den svenske kraftspissen kan ende opp i Premier League.

Zlatan Ibrahimovic skal allerede ha begynt å mislike den nye Paris Saint-Germain-treneren Laurent Blanc, som ble ansatt for litt over to uker siden, melder Daily Mirror.

Svensken skal ha nektet å respondere på telefonsamtaler fra manageren, selv om han har fått ti fridager mer enn majoriteten av PSG-troppen i sesongoppkjøringen.

Gnisningene mellom Zlatan og Blanc skal ha gjort at Manchester City har kastet seg inn på banen for å hente spilleren til England.

City-manager Manuel Pellegrini skal stå klar til å sende i vei et formelt bud på svensken, som har vunnet ti ligatitler i løpet av de siste tolv årene.

Mye av misnøyen skal ha kommet på grunn av den nært forestående overgangen til Edison Cavani, verdt rundt 53 millioner pund. Ifølge den engelske avisen spekuleres det nå i om Zlatan vil møte opp på PSG-trening neste torsdag.

Samtidig har Zlatan fått agenten sin til å gå i dialog med Real Madrid. Svensken mener selv at han kan bli kjøpt bort fra PSG for 17 millioner pund, og skal være villig til å gå ned til en ukeslønn på 250.000 pund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere