- Zlatan spiller alltid for seg selv

Foto: AP/Scanpix

MIlan-legende refser klubbens nye stjernespiss.

02.09.10 09:57

Så ble det til slutt endelig klart. Zlatan Ibrahimovic forlot Barcelona etter kun én sesong på Camp Nou, og er tilbake i Serie A. Denne gangen er det AC Milan som blir svenskens arbeidsgiver.

Italienerne låner spissen i første omgang, men har også en opsjon på kjøp av den tidligere Barcelona-spilleren.

- Kom til å ende med bråk
Zlatan har imidlertid alltid vært en kontroversiell person, og det er ikke alle som er like begeistret for svenskens ankomst.

- Forholdet mellom Barcelona og Zlatan kom til å ende i krangel, det sa jeg fra første stund, sier tidligere Milan-trener Arrigo Sacchi til den spanske radiokanalen Cope ifølge Sportsbladet.

- En solist kan ikke spille i et orkester. Ibra er en stor solist, men har problemer med å tilpasse seg. Ibrahimovic vet ikke hvordan han skal tilpasse seg et lag, fortsetter trenerlegenden.

Sacchi oppnådde store ting med AC Milan på 1990-tallet - både i Serie A og ute i Europa - og blir sett på som mannen som fikk klubbens stjernegalleri til å spille som et kollektivt lag.

- Spiller for seg selv
64-åringen tror likevel ikke at Zlatans problemer i Barcelona kun skyldtes det som skjedde ute på gressmatta.

- Det handler om fotball, men også om måten han er på. Han spiller alltid for seg selv. I Italia kommer han nok til å spille hovedrollen, men ikke ute i Europa, sier Sacchi.

- Fotballen i Italia er spesiell. Først kommer individet, så kommer kollektivet, avslutter han.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.