RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Zlatan var ekstremt voldelig og farlig

Foto: Getty Images/ All over Press
Sist oppdatert:
Tøffe anklager mot Zlatan Ibrahimovic.

Ordkrigen mellom Lyon og Paris Saint-Germain fortsetter etter søndagens toppoppgjør i Ligue 1.

PSG vant kampen 1-0 og tok over tabelltoppen, men det alle snakker om er Zlatan Ibrahimovics tramping på hodet til Dejan Lovren.

- Ble massakrert
Lyon-president Jean-Michel Aulas raser mot svensken og mener han forsøkte å skade den kroatiske forsvarsspilleren med vilje.

- Dejan Lovren blir massakrert når Ibrahimovic setter en fot i ansiktet hans med vilje, for å skade ham, uttalte Aulas etter kampen ifølge Aftonbladet.

PSGs sportssjef Leonardo gikk deretter ut og forsvarte Zlatan i et intervju med franske l'Équipe.

- Alt han (Aulas) vil er å få bort oppmerksomheten fra det dårlige resultatet for hans lag. Han bør slutte å snakke om PSG og la Zlatan være i fred, sa Leonardo.

Ekstremt voldsom og farlig
Nå har Lyon publisert et svar på klubbens hjemmeside, der Ibrahimovic blant annet stemples som «ekstremt voldsom og farlig».

«Olympique Lyonnais er overrasket over hva Leonardo sier i dagens l'Équipe, der han kritiserer president Jean-Michel Aulas etter Zlatan Ibrahimovics ekstremt voldelige og farlige angrep på Dejan Lovren. Lyon minner PSGs sportssjef på at presidentens ansvar er å forsvare integritet hos spillerne i allmennhet, og spesielt sine egne.» skriver klubben.

Ifølge Lyon er det tydelig at Zlatan sparket Lovren i ansiktet med vilje og skriver at han hadde klart å unngå å treffe spilleren om han ville.

Videre står det at Aulas vil minne Zlatan på at Leonardos kommentar trolig ville vært annerledes dersom svensken hadde blitt utvist.

En disiplinærkomité i det franske fotballforbundet ser nå på saken og torsdag avgjøres det trolig om Zlatan straffes for hendelsen.

Se hendelsen i videovinduet under og døm selv


Ibrahimovich essuie les crampons sur le visage... by FootPlusTunisie

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere