- Zuccarello Aasen forlater Rangers

Foto: Cornelius Poppe/SCANPIX

- Det er bare å hente ham, skal Rangers-sjefen ha sagt til Modo.

31.10.10 10:40

Mens Jonas Holøs imponerer i Avalanche-trøya, er NHL-situasjonen en helt annen for Mats Zuccarello Aasen.

Nordmannen var rett nok å finne på isen i Hartfords bortemøte med Springfield i AHL-ligaen natt til søndag, etter at Zuccarello som kjent ble vraket fra New York Rangers-stallen før sesongstart. Men ifølge svenske Aftonbladet kan det ha vært siste kamp for 23-åringen i USA på en god stund.

Ifølge avisens kilder skal den tidligere NHL-stjernen Markus Näslund, som nå sitter i styret i Zuccarellos tidligere klubb Modo, ha spurt Rangers-sjef Glen Sather direkte om hvilke planer NHL-klubben har for nordmannen.

Det skal ikke Sather ha hatt noe godt svar på.

Deretter skal Näslund ha sagt at Modo gjerne ville ha tilbake sin poengkonge, hvorpå Sather svarte at det var helt i orden - dersom Zuccarello selv ville det.

- Situasjonen er ikke optimal, og vi må forsøke å finne en løsning. Men han har kontrakt med Rangers, og det er de som bestemmer, sier 23-åringens agent, Erik Ryman, til Aftonbladet.

- Det er klart det er interessant. Modo er et bra alternativ, der kjenner han jo alt og alle, svarer agenten på spørsmålet om Modo er det beste alternativet om Zucarello skulle bestemme seg for å forlate Rangers.

Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag