- Zuccarello gjorde alt riktig

Foto: Jason DeCrow (Ap)

New York Rangers stormer videre.

11.01.14 12:26

Det var en tett og spennende kamp i Madison Square Garden. Etter første periode sto det 1-1, mens det var 2-2 før siste periode. Zuccarello bidro til utligningen i overtallsspill i midtperioden da Derick Brassard ekspederte nordmannens pasning inn i buret bak Dallas-målvakt Kari Lehtonen.

- Jeg viste ham hvor jeg ville ha den (pucken), og han gjorde alt riktig. Vi har en del spillere som er gode å ha i overtallsspill. Jeg er glad vi utnyttet fordelen, sa Brassard om Zuccarello ifølge nhl.com.

God stim
Rick Nash avgjorde for vertene snaue to minutter før slutt med et håndleddsskudd og påførte Dallas Stars lagets femte tap på rad.

- Jeg tror målet var 70 prosent flaks og 30 prosent teknikk. Pucken gikk litt høyere enn jeg trodde, men heldigvis gikk den inn, sa matchvinner Nash.

Rangers har tre seirer og ett straffetap på de fire siste kampene.

Zuccarello var på isen i 14.46 minutter, men fikk -1 i pluss-/minusstatistikken.

Forbigått
Nordmannen ble forbigått av Brad Richards på New York Rangers' poengstatistikk etter fredagens kamp. Zuccarello står med elleve mål og 21 assists på 45 spilte kamper. Brad Richards topper lista med 33 poeng, ett mer enn Zuccarello.

Resultatet i fredagens oppgjør var det samme som da lagene møttes i Dallas 21. november.

Rangers ligger på fjerdeplass i sin avdeling med 49 poeng på 46 kamper. Laget møter Philadelphia Flyers søndag. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.