*Nettavisen* Sport.

- Zuccarello mest populær i Rangers

Foto: Ap/Scanpix

Flest klikker på den norske hockeyyndlingen.

12.01.11 17:45

Mats Zuccarello Aasen ble hentet til New York Rangers i mai 2010. Han startet sesongen for klubbens farmerlag, og debuterte ikke i NHL før 23. desember.

Men Zuccarello har allerede rukket å bli en favoritt i Rangers. Både trener John Tortorella, lagspillere og den amerikanske pressen roser nordmannen opp i skyene.

Les også: Her scorer Zuccarello i NHL-debuten
Les også: - Zuccarello er som en svamp
Les også: Nå er Zuccarello en stjerne

Nå kommer beviset på at også fansen elsker den lille hockeymagikeren.

- Den mest populære spilleren
Informasjonsdirektør i New York Rangers, Brendan McIntyre, sier til Nettavisen at Zuccarello er den mest populære spilleren på klubbens nettside, etter kun ni spilte kamper på den amerikanske isen.

- Etter at Zuccarello ble kalt opp fra farmerlaget, har hans spillerprofil vært den mest sette på nettsidene våre, og kampsakene med ham har vært mer populære enn vanlige saker i løpet av hans første tid her. Saken om Zuccarellos debut 23. desember er den mest leste kampsaken denne sesongen.

Og debuten ble en braksuksess for Oslo-gutten, som scoret i straffeslagkonkurransen. Senere har 23-åringen også scoret ett mål, sendt tre målgivende pasninger og satt inn ytterligere en puck i straffeslagkonkurranse.

Norge danker ut Canada
Zuccarello, som er den sjuende nordmannen som har spilt i NHL, har også sørget for økt interesse blant nordmenn. Bare amerikanere er mer ivrige på nettsiden til Rangers enn det norske tilhengere er.

- Trafikken fra Norge er også høyere enn noensinne. Den første uka i januar sto trafikken fra Norge for 8,3 prosent av alle sidevisninger, noe som plasserer Norge på andreplass, foran Canada (7,1 prosent), og bak USA. For et år siden sto trafikken bare for 0,3 prosent av trafikken vår, sier McIntyre til Nettavisen.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.