– 800 millioner var billig

Foto: AP/Scanpix

Roy Keane synes ikke Ronaldo var særlig dyr.

22.07.09 08:19

Tidligere kaptein i Manchester United, Roy Keane, synes at 800 millioner for Ronaldo var billig. Mange har kritisert den høye summen, men Roy Keane sier at pengene for 24-åringen var berettiget.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

– Jeg synes det er greit. Det er bare sånn det er, sier Ipswich-manager Roy Keane til BBC .

– Klubber er klare for å betale slike summer. Folk prater om at Ronaldo går for 800 millioner – jeg ser på andre spillere og synes 800 millioner var billig.

– Han er verdens beste spiller. Fotballspillere er klassifisert som artister og hvis du ser på hvilken som helst industri, vil toppfolkene få toppsummer.

Ronaldos bytte til Real Madrid markerte slutten for en lang jakt i beste såpeoperastil, for spilleren som i fjor ble kåret til verdens beste.

Mandag kveld debuterer imidlertid Ronaldo for Real Madrid. Det blir i helt andre omgivelser enn det han har vært vant med i Real fram til nå. Han går fra å bli hyllet foran 80.000 tilskuere til å spille for maks 11.000 på Tallaght Stadium mot det irske laget Shamrock Rovers. Ronaldo er med i laget sammen med nykjøpte Karim Benzema. En annen superstjerne, Kaka, er ikke med.

Stjerner som Ruud van Nistelrooy, Gabriel Heinze, Wesley Sneijder og Arjen Robben er ventet å spille mandagens kamp.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.