RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Det har slitt på kroppen

Foto: Jon Olav Nesvold/Scanpix
FFK-trener Anders Grönhagen vet ikke når han er tilbake.

17. juni kom meldingen om at Grönhagen var blitt sykmeldt fra trenerjobben i Fredrikstad. Umiddelbart gikk ryktene om at 56-åringen var ferdig i klubben.

Nå snakker han ut i Fredriksstad Blad – og forteller at sykmeldingen utelukkende skyldes at han faktisk er syk. Grönhagen ble i mars operert for forstadiet til prostatakreft, og innrømmer at han tok seg for lite tid før han kom tilbake.

– Jeg merker godt på kroppen at jeg har vært gjennom en operasjon, sier Grönhagen til avisen.

– Jeg må være så ærlig å si at dette har slitt på kroppen. Jeg er fortsatt ikke helt fit for fight og derfor kan jeg heller ikke komme tilbake som hovedtrener på nåværende tidspunkt, medgir svensken.

Selv om han er sykmeldt, klarer han ikke helt la være å tenke fotball. Og han er selvfølgelig skuffet over Fredrikstads poengfangst den siste tiden.

– Vi har dessverre manglet flyt i de seneste kampene. Potensialet er der, men selvtilliten ser ut til å mangle, sier Anders Grönhagen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere