*Nettavisen* Sport.

– Dobler lønna i United

Foto: GLYN KIRK (Afp)

Tom Cleverley skal være muntlig enig med Manchester United om et solid lønnshopp.

Det er nettstedet goal.com som hevder å kjenne til at 23-åringen er enig med klubbledelsen på Old Trafford om en ny femårsavtale.

Kontrakten, som angivelig vil bli undertegnet i begynnelsen av 2013, vil bety at Cleverley langt på vei dobler sin nåværende lønn. De fem neste årene vil unggutten tjene godt over en halv million norske kroner i uka, dersom Goal.coms opplysninger medfører riktighet.

Cleverley signerte sin nåværende avtale, som strekker seg fram til 2015, så sent som i oktober i fjor. Likevel skal United være interessert i å belønne midtbanespilleren med bedre betingelser – etter at 23-åringen synes å være i ferd med å etablere seg i startoppstillingen.

Manchester United har den siste tiden signerte nye kontrakter med en rekke av klubbens unge spillere. Chris Smalling, Phil Jones, Danny Welbeck og Javier Hernandez har alle forlenget sine kontrakter.

Tom Cleverley er også i ferd med å tilrive seg en fast plass på det engelske landslaget. United-spilleren har vært med i Roy Hodgsons startoppstilling i de fire siste kampene i VM-kvalifiseringen. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.