RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Frykt skal ikke få ødelegge cupfinalefesten


SAMLET: Sarpsborg håper på sin første cupfinale-seier siden 1951, og vil ikke la dagen bli spolert av frykt etter terroraksjonene i Paris.
SAMLET: Sarpsborg håper på sin første cupfinale-seier siden 1951, og vil ikke la dagen bli spolert av frykt etter terroraksjonene i Paris. Foto: Linn Cathrin Olsen (NTB scanpix)
Supporterleder klar i sin tale.

I Sarpsborg-leiren vil man ikke la fra frykt for terror overskygge den store fotballgleden og festen cupfinalen er.

I lys av Paris-terroren, vil Norges Fotballforbund (NFF) se nærmere på sikkerhetstiltak foran cupfinalene. At en av terroristene i Frankrike angivelig hadde billett til Stade de France og oppgjøret mellom Frankrike og Tyskland, har vist at idrettsarrangementer kan være et aktuelt mål.

Fazli Maxharraj, fungerende leder i Sarpsborgs supporterklubb Fossefallet, forteller at han stoler på at myndighetene gjør sitt for at cupfinalen skal bli en trygg opplevelse.

– Vi tenker at cupfinalen skal bli fest og moro. Personlig synes jeg selvfølgelig det som har skjedd er skummelt, men det er ikke noe jeg har tenkt på inn mot cupfinalen på søndag, forteller han til NTB.

I den andre leiren sier Espen Viken, talsperson for Kjernen, at de som organisasjon selvfølgelig støtter ett minutts stillhet før kampen dersom NFF bestemmer det.

– Ellers går vi som organisasjon inn til cupfinalen på samme måte som vi gjorde i 2013, sier han til NTB.

Cupfinalen har kampstart 13:15 søndag. Maxharraj sier dette er en stor dag for Sarpsborg som ikke skal bli ødelagt av frykt.

– Frykt for at noe skal skje, skal ikke få ødelegge cupfinalefesten, forteller han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere