RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP

– Henry går aldri til United

Sist oppdatert:
Tidligere i uken ble Thierry Henry linket til Manchester United. Det kommer aldri til å skje, ifølge Arsène Wenger.

Alex Ferguson fisker etter en ny spiss, men har foreløpig ikke fått napp hos Tottenham når det gjelder Dimitar Berbatov. Ifølge engelsk media åpnet skotten døra for alternativer, og Manchester United-manageren avviste heller ikke muligheten da han fikk spørsmål om Barcelona-spiss Thierry Henry var et alternativ.

Men for Arsenal-manager Arsène Wenger er det helt utenkelig å se den mestscorende spilleren i Arsenal-historien i en Manchester United-drakt.

– Dette tror jeg ingenting på. Jeg tror ikke Thierry Henry kommer tilbake til England. Det er min magefølelse. Men om han returnerer til England vil han komme tilbake til Arsenal, sier franskmannen til klubbens offisielle hjemmeside.

Tottenham har avslått et bud på rundt 220 millioner kroner, men United har fortsatt ikke gitt opp jakten på den bulgarske spissen. Flere engelske medier skriver onsdag at Berbatov kan havne i Manchester i løpet av de neste dagene, slik at han blir spilleklar til lørdagens serieåpning mot Newcastle.

(ANB)

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere