RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Hva gjør han når han møter Real Madrid?

Foto: Alf Ove Hansen/SCANPIX
Sist oppdatert:
Kåre Ingebrigtsen tar kritikken fra Erik Hamrén med knusende ro.

ROSENBORG - BODØ/GLIMT 2-0:

LERKENDAL (Nettavisen): -Alle må gjøre som de vil, sier Erik Hamrén til Nettavisen. Rosenborgs svenske trener sikter til at Bodø/Glimt, lørdagens motstander på Lerkendal, gjorde akkurat som de fleste lagene som har gjestet Trondheim har gjort.

Glimt la seg nemlig lavt, og sørget med det for vanskelige spilleforhold for trønderne.

Men selv om Hamrén mener at alle lag skal få gjøre som de ønsker, legger han ikke skjul på at det ikke akkurat begeistrer han å se lavtliggende motstandere.

-Det gjør det helt klart vanskelig å spille god fotball. Bodø/Glimt forsøker ikke med noe offensivt spill, og da er det utfordrende å spille mot de, sier Hamrén.

– Hva gjør Hamrén mot Real Madrid?
For Rosenborg skapte en del kvalifiserte sjanser før pause, men det ble aldri veldig farlig foran Pavel Londak i Glimt-buret.

-Vi tvinger Rosenborg til å spille på tvers, og da er det nærmeste de kommer noen halvfarlige langskudd. Defensivt spiller vi en god kamp, sier Kåre Ingebrigtsen, som ikke vil være med på at Glimt var feige. Konfrontert med Hamréns uttalelser sier den tidligere Rosenborg-treneren følgende:

-Det er få lag som kommer til Lerkendal og spiller etablert angrep mot Rosenborg. Vi skulle hindre Rosenborg i å skape sjanser, og vi skulle kontre, sier Ingebrigtsen til Nettavisen.

-Hva gjør Hamrén når han møter Real Madrid?, spør ”Brutter'n”.

– For upresise
Minnene fra tilsvarende oppgjør i fjor var nok søtere for Ingebrigtsen. Da sørget Trond Olsen for tre mål da nordlendingene knuste Rosenborg i siste serierunde. Lørdag var det lite som minnet om fjorårets Glimt-utgave. Til det var de for lite vasse framover.

-Gutta i den bakre fireren gjør en god kamp, men jeg savner litt fra de seks fremste. Det blir for upresist, og vi spiller på oss brudd. Der vi kan avgjøre kampen, kontringene, skusler vi bort for mange muligheter, sier en oppgitt Ingebrigtsen.

I stedet for at Glimt straffet Rosenborg for ineffektiviteten, måtte Ingebrigtsen se Rosenborg avgjøre det hele etter hvilen. Mål fra Mikael Lustig og Steffen Iversen litt ute i andreomgangen sørget for tre poeng til serielederen.

– Har vært en tøff uke
Og selv med seier, innrømmet Erik Hamrén at han var misfornøyd med uttellingen på sjansene før pause, men sier også at han ikke fryktet noen reprise av fjorårets oppgjør, ei heller forrige helgs ydmykende tap mot Molde.

-Vi kan vel være enige om at Molde har en del spillere som er hakket hvassere enn Glimts, men det er klart at det alltids kan skje. Men spillerne skal ha ros for at de ikke lot seg affisere av misbrukte sjanser, og forrige helgs kamp. I fjor kunne vi fort tapt disse kampene når motstanderen kontret inn mål, og det viser at vi er blitt bedre i år, sier Hamrén.

Som heller ikke gjorde noe for å underdrive betydningen av å vinne bataljen mot Glimt, med tanke på den siste tids prestasjoner og resultater.

-Det har vært sårt. Det har vært en tøff uke og derfor var denne seieren utrolig viktig for oss, sier Hamrén.

Og hva Hamrén gjør når han møter Real Madrid, fikk ikke Nettavisen svar på. Det får vi derimot mandag 24. august. Da møter nemlig trønderne milliardlaget fra Spania på Santiago Bernabeu.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere