Gå til sidens hovedinnhold

– Hva!? Sa han det?

Espen Lie Hansen (19) fikk skryt av forbildet.

Verdensener Nikola Karabatic slapp aldri ut på banen, da THW Kiel slo Drammen med ti mål.

På benken fikk han derimot god tid til å granske hjemmelagets nykommere.

- Jeg synes de har et godt lag med flere talentfulle unggutter. Blant annet de to som spilte på venstresiden, sier Karabatic til Nettavisen.

Favorittspiller
Det gledet venstrekant Anders Tverdal (20) og venstre bakspiller Espen Lie Hansen (19) å høre. Sistnevnte tok stort skuddansvar etter at Thomas Larsson ble utvist i førsteomgang.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Hva! Sa han det? Det var veldig morsomt å høre, sier Lie Hansen og forklarer:

- Nikola Karabatic er favorittspilleren min. Han er faktisk ikke så gammel selv heller (24 år, vår anmerkning). Jeg har fulgt ham lenge i Champions League og for Frankrike. Han er en fantastisk spiller, sier unggutten med stjerner i øynene.

- Børge blir viktig
Karabatic snakket varmt om norgesaktuelle Zvonimir Serdarusic etter onsdagens kamp. Han var ikke mindre raus i beskrivelsen av den norske forsvarssjefen i Kiel, Børge Lund.

- Børge er alltid viktig for oss, ettersom han er så sterk både fremover og bakover på banen. Han er på et høyt nivå både tempomessig og rent fysisk. Dessuten er han en virkelig trivelig kar.

Nå venter Melsungen i lørdagens oppgjør i den tyske proffligaen for Karabatic & co. De trenes av den andre trenerkandidaten for de norske landslagsherrene, Robert Hedin. Et tap der vil i så fall være det femte strake under årets sesonginnledning for Bundesliga-jyplingene. Det kan også så tvil rundt Hedins fremtidige rolle i klubben.

Dermed kan Børge Lund være med å sende svensken ett steg nærmere den norske landslagsposten, all den tid «Noka» Serdarusic avventer å gi sitt svar.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

NÅ: Knallpris på alt fra det populære merket