RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– I dag slo jeg meg selv i ansiktet

Foto: Daniel Munoz / Reuters / NTB scnapix
Sist oppdatert:
Uheldig Serena Williams videre i Australian Open.

Serena Williams har hatt en innholdsrik Australian Open så langt. I torsdagens kamp slo hun seg i ansiktet med racketen, men hadde likevel få problemer med å ta seg videre til 3. runde.

På stillingen 3-2 i første sett var Williams uheldig da hun skulle slå en forehand og traff ansiktet sitt med racketen. Amerikaneren fikk et sår på leppen og blødde litt.

– I dag slo jeg meg selv i ansiktet. Jeg vet ikke hva som skjer lørdag. Jeg håper jeg treffer noen vinnere. Jeg tenkte at hvis leppen hovner opp, så får jeg i hvert fall supersexy lepper, sa Williams.

Hun vant 6-2, 6-0 over spanske Garbine Muguruza torsdag. Hun skadet ankelen i turneringens første kamp tirsdag, men kjente ikke noe til smertene under oppgjøret mot Muguruza.

– Jeg kjente ingenting. Når du spiller, er du høy på adrenalin. Vanligvis merker jeg skader etter kampen, men så langt føles det bra. Jeg føler meg mye bedre enn jeg hadde ventet, sa 31-åringen.

Williams jublet også over en serve på 207 km/t. Det er trolig hennes hardeste serve noensinne.

– Jeg forventet ikke å klare 207, jeg prøvde på 200, sa Williams.

Verdensener Victoria Azarenka tok seg enkelt videre på bekostning av Elene Daniilidou fra Hellas. Hviterusseren vant 6-1, 6-0.

Danskenes tennisyndling Caroline Wozniacki seiret 6-1, 6-4 over kroatiske Donna Vekic og er også klar for 3. runde. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere