RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

-Ikke gitt opp på forhånd

Sist oppdatert:
Frode Hamre vant Derby for annet år på rad i år med egentrent hest og har hatt flott uttelling på sin lille filial på Ulleberg gård. Lørdag skulle både Linderchip G.T. og Only Audition tilhørt favorittene, men ingen av dem har vært heldige i sportrekningen.

Her finner du Nettavisens V75-tips

8 Linderchip G.T. (V75-6) slet med å få ting til å stemme i vår og så slettes ikke ut som noen Hoppederbyvinner. Utover sommeren har vi imidlertid sett gamle takter av den toppstammede hoppa og Frode Hamre prikket formen perfekt inn til Derby. I Nils Brekkes Pokalløp har hun fått ytterste spor på vingen og derfra er det ikke enkelt å vinne løp i Drammen.

- Jeg mistet nesten alle seiersforhåpninger da jeg så hvilket spor vi hadde fått. Åttendespor på en 800-metersbane over sprint er håpløse betingelser og det hjelper ikke at hoppa er i toppform. Vi skal være glade for en trippelplassering og hun er kun aktuell på bred gardering, opplyser Frode Hamre.

I tillegg til å være en dyktig trener, har Frode vist seg som en stødig og kald kusk gjennom flere år som catchdriver og stallmann for fetter Søvik sine hester. Å vende opp store 4 Only Audition (V75-7) fra fjerdespor, kan by på problemer og i beste fall taper han uansett verdifulle meter fra start.

- 4 Only Audition fikk også det verst tenkelige sporet, men jeg har ikke gitt opp på forhånd. Selv om vi ikke kan være med i tetkampen, er han sterk og har vært overbevisende i seiersløpene den siste tiden. Han skal ha inne en god rekordforbedring og uten for mye hindringer underveis, håper jeg å være med i kampen om seieren, sier Frode Hamre.

Kilde: rikstoto.no

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere