RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Jeg tar ansvar

Sist oppdatert:
Brann-trener Mons Ivar Mjelde påtar seg ansvaret for lagets prestasjoner den siste uken, men nekter for at det er krise i klubben.

NYE FREDRIKSTAD STADION (Nettavisen) FREDRIKSTAD – BRANN 1-0: – Jeg tar ansvar for hva vi har prestert i de siste kampene. Det har ikke vært bra nok, og det er gjerne slik at alt går imot når det først har begynt å bli vanskelig. Men det er det man blir bedre av, og dette er noe vi må lære av, sier Brann-treneren.

– Vi har hatt mye motgang i det siste, men jeg føler vi hevet oss flere hakk i dag fra forrige kamp mot Molde. Jeg mener vi kunne vunnet, hvis vi hadde hatt marginene på vår side.

Brann-treneren tenker selvfølgelig på det vakre frisparket til Fernando Wallace ti minutter ut i andre omgang, som avgjorde kampen.

– Trenger bakromsspiss
– Det var litt bittert at det er slik vi skal tape, for i dag syntes jeg det fungerte godt defensivt. Offensivt mener jeg vi har mye å hente.

Kanskje også spesielt siden Brann nettopp har solgt toppscoreren sin til fransk fotball.

Brann-kaptein Eirik Bakke er enig at Brann her mer å hente offensivt.

– Vi trenger minst en bakromsspiss, sier han.

– Det er klart at når vi selger en så god spiss som Thorstein, og den type spiller han er, trenger vi en annen som er noe av samme type. Det er det vi kommer til å mangle, fortsetter han.

– Riktig for Thorstein å dra
Til tross for at Thorstein Helstad forlater Brann i en periode de sliter tungt, mener kapteinen det er riktig for at han drar til fransk fotball.

– Jeg føler at når Thorstein får et tilbud om å dra utenlands igjen, så er det riktig. Han har selv uttrykt at det var en god avtale han fikk, så jeg vil ønske han lykke til.

Nesten for Tarik
Tarik Elyounoussi spilte sin siste seriekamp for Fredrikstad Fotballklubb, og holdt på å avslutte sin foreløpige FFK karrière med mål. Etter 15 minutter fikk han en kjempeheading mot mål, men bortelagets sisteskanse klarte å få fingertuppene på den.

Lagene gikk til pause med 0-0.

Ti minutter etter pause fikk hjemmelaget frispark fra 20 meter. Den skrudde Fernando Wallace i venstre kryss for keeper Opdal.

Til tross for målet våknet ikke Brann før ti minutter gjensto, men bortelagets avslutninger ville ikke i mål for gjestene og Fredrikstad vant 1-0 og tok over tabelltoppen.

Se høydepunktene fra oppgjøret i videovinduet under

254786

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere