RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Jeg vil spille for Liverpool

Foto: AFP Photo/Scanpix
Sist oppdatert:
Benitez kan få tyrkisk stjerneving.

I en nettprat på Uefas hjemmesider avslører tyrkiske Arda Turan at han kunne tenke seg å spille for Liverpool.

- Jeg vil selvfølgelig spille for en utenlandsk klubb. I Europa er jeg Liverpool-supporter, så hvis jeg skal spille på det kontinentet håper jeg det er for Liverpool, svarte Turan på spørsmål fra en leser.

Galatasaray-spilleren har bemerket seg på høyre- og venstrevingen i klubbsammenheng og på det tyrkiske landslaget. Under EM i 2008 fikk han mye oppmerksomhet da han scoret ett av målene som sendte laget til kvartfinale.

Benitez ønsker seg Turan
Det sies at Rafa Benitez er tilhenger av 23-åringen. Kanskje lykkes han i å bringe Turan til Premier League. Tyrkeren er i alle fall klar på hva han ønsker seg.

- Drømmen min har alltid vært å spille for en av de beste klubbene i Europa, men man bør aldri lage konkrete planer fordi noen ganger når man rett og slett ikke målet. Akkurat nå konsentrerer jeg meg fullt og helt på å spille bra fotball, sier en jordnær Turan.

Om seg selv sier han at han ikke er noe stort fotballtalent.

- Men jeg har fotballintelligens; jeg vet hvordan man spiller fotball, sier Turan.

Danske vil til Liverpool
Benitez er en populær mann å spille for. Det siste året har spanjolen forlenget kontrakt med de fleste av sine stjernespillere.

Det unge talentet Simon Kjær fra Danmark har også uttalt at han ønsker seg til Liverpool. 20-åringen spiller for tiden i italienske Palermo, men sier til Sky Sports at han ønsker seg til en større klubb.

- Jeg er klar for en ny utfordring, men det må være en attraktiv klubb. Det ville vært spennende å spille for Liverpool, sier Kjær.

Palermos president, Maurizio Zamparini, er ikke spesielt fornøyd med danskens ønske om å forlate klubben to år før kontrakten utløper.

- Jeg ser gjerne at Kjær blir i klubben. Han er en viktig spiller for oss, sier Zamparini.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere