RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images/All Over Press

– Liverpool-fans vil ikke høre det

Sist oppdatert:
Jamie Carragher demper forventningene.

Onsdag ble det klart at Kenny Dalglish ikke får fortsette som manager i Liverpool. Skotten som tok over for Roy Hodgson i fjor, endte på en skuffende 8. plass med Merseyside-klubben i årets sesong.

Og nå letes det etter en erstatter for Dalglish. Liverpool-ledelsen skal allerede ha fått tillatelse til å snakke med Wigan-manager, Roberto Martinez, som seiler opp som en het kandidat.

- Ikke tittelutfordrere med det første
I mellomtiden har Jamie Carragher gjort det klart ovenfor fansen at de ikke kan forvente at klubben blir noen tittelutfordrer med det første.

– Vi vet at Champions League er veldig viktig. Det er stedet å bli sett, og vi er ikke der. Liverpool-fans vil kanskje ikke høre det, men det er en prestasjon å komme blant de fire beste i Premier League. Det er annerledes nå, enn hva det var tidligere, sier Carragher.

– Jeg har spilt for dette laget i 15 år, og vi har bare vært i nærheten av tittelen et par ganger. Det er ikke noe vi liker, og det er ikke godt nok for oss. Men for øyeblikket tror jeg ikke vi skal tenke på tittelen, først må vi konsentrere oss om topp fire, forklarer Carragher.

Carragher innrømmer at årets prestasjon i ligaen var en skuffelse.

– Vi vant et trofé i Carling Cup, og tok oss til finalen i FA-cupen. Så i cupene har vi hatt en fantastisk sesong, men vi vet alle at vi har vært for dårlige i ligaen, sier 34-åringen.

Dalglish takket fansen
Kenny Dalglish uttrykte torsdag kveld sin takknemlighet ovenfor fansen på Twitter.

«Overveldet over støtten fra fansen. De har alltid vært spesielle, men enda mer nå. Takker dere fra bunnen av mitt hjerte. 'You’ll never walk alone', det har jeg aldri gjort», skrev skotten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere