RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

-Nå går vi for gull

Sist oppdatert:
TUNIS (TV 2 Nettavisen): Med seier over Tunisia i semifinalen sikret Spania seg sin første medalje i VM-sammenheng. Men de er ikke fornøyd med det. Nå vil de ha gullet.

TUNISIA – SPANIA 30-33: Vertsnasjonen Tunisia har imponert voldsomt i VM. Med et enormt balltempo og innsats har de tatt mesterskapet med storm.

-Tunisia har vært VMs store overraskelse, sier Spanias stjernespiller Iker Romero.

I semifinalen hadde de 13 000 entusiastiske tilskuere i ryggen og de gjorde kampen til en fest.

De holdt følge med Spania til det gjensto tre minutter. Da avgjorde spanierne kampen til sin fordel.

Romero ble toppscorer med åtte mål da Spania sikret seg sin første VM-medalje noensinne. Men det betyr lite, for nå er det gull som teller.

- Det er godt at vi har sikret oss medaljer for første gang, men nå er det bare gull som teller. Sølv er ingenting for oss nå, sier Barcelona-spilleren til TV 2 Nettavisen.

Tuniserne begynte å bli litt småfrustrerte mot slutten av oppgjøret. Tidligere i mesterskapet har det enorme trykket fra publikum ført til at dommerne har vært svært så hjemmevennlige mot slutten av kampene, men i semifinalen klarte svenskene Peter Hansson og Peter Olsson å stå imot presset.

- Dømmingen var helt fantastisk i dag. Hvis vi får like god dømming i finalen vil vi være fornøyd uansett om vi vinner eller taper, sier Romero.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere