RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove (Scanpix)

– Ønsket i Danmark

Haugesunds Joakim Våge Nilsen kan være på vei til dansk fotball.

20-åringen er en ettertraktet mann og kan være tapt for FKH når overgangsvinduet åpner i januar.

Ledelsen i vestlandsklubben har selv bekreftet at det finnes interessenter, og ifølge det danske nettstedet sporten.dk skal Odense være blant disse.

Fyn-klubben, som allerede har Espen Ruud og Tore Reginiussen i sine rekker, står ved inngangen til et generasjonsskifte som følge av at flere rutinerte spillere er på vei ut. 20 år gamle Våge Nilsen passer i så måte perfekt aldersmessig.

Sporten.dk, som drives av storavisen BT, hevder å kjenne til at representanter for OB har sett Haugesund-talentet i aksjon flere ganger denne sesongen. Klubben skal nå ha sendt en forespørsel om spillerens tid og fremtid.

Nettstedet skriver videre at OB-ledelsen så langt skal ha fått avslag på sine framstøt, men at man på ingen måte har gitt opp.

Det spekuleres videre i at Våge Nilsen, som har kontrakt med Haugesund ut neste sesong, skal ha en prislapp på rundt fem millioner danske kroner.

Våge Nilsens agent Stig Lillejord bekrefter at det er stor interesse for 20-åringen, men vil ikke si noe om hvilke klubber det dreier seg om.

En av dem skal imidlertid være Nottingham Forest.

Odense, som de siste tre sesongene har blitt nummer to i den danske Superligaen bak suverene FC København, har åpnet årets sesong dårlig. I øyeblikket er Fyn-klubben bare nummer åtte – hele 16 poeng bak ledende FCK etter 15 spilte serierunder. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere