RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

-Overganger er som poker

Sist oppdatert:
Newcastles styreformann Freddy Shepherd går hardt ut mot systemet med overgangsvindu.

Newcastle United har handlet flittig den siste tiden. Michael Owen, Damien Duff og Obefami Martins er bare noen av stjernene som har inntatt St. James` Park. Newcastles styreformann Freddy Sheperd er likevel kritisk til overgangsordningen. Shepherd sier til Newcastles hjemmeside at klubben alltid er på utkikk etter forsterkninger, men at systemet er helt latterlig.

- Det er ingen å klandre for at vi ikke fikk ytterlige forsterkninger, annet enn ordningen med overgangsvindu. Det fullstendig latterlig og en hindring av handel. Jeg vil virkelig se noen som prøver å utfordre det etablerte systemet.

- Hvordan kan du hindre noen i å få seg en jobb? Hvilken annen næring ville tillate dette?

Som poker

- Det er ikke som å handle sko dette. Det er mer som å spille poker. Glem ikke at de andre klubbene ikke alltid ønsker å selge spillerne sine på dette tidspunktet, sier Sheperd videre, før han skryter av manageren i klubben, Glenn Roeder.

- Glenn Roeder kjøper de riktige spillerne til den riktige prisen. Samtidig har han solgt unna noen høyt lønnete spillere som ikke gjorde jobben for oss. Han prøver å få orden på stallen og det skjer ikke over natten. Våre spillere må ha den rette innstillingen, avslutter styreformannen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere