RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)

– Sykt at jeg har fått fem gule

Magne Hoseth mener han har fått et par-tre «billige» gule kort denne sesongen.

Oslo (ANB): Magne Hoseth (30) er og blir en kontroversiell spiller i Norge. I helga sto han over oppgjøret i Fredrikstad grunnet karantene etter fem gule kort denne sesongen.

– Jeg gikk gjennom alle kortene på DVD, og jeg mener det er sjukt at jeg har fått fem gule. Andre spillere hadde ikke fått kort for disse episodene, sier Hoseth til Romsdals Budstikke.

– Det er ikke farefullt spill og det er ikke stygge taklinger, fortsetter han.

Kunne fått rødt
Hoseth fikk sitt siste gule kort da han gikk inn i en skulder mot skulder-duell med Rodolph Austin mot Brann i den 22. serierunden.

30-åringen trekker fram akkurat dette kortet, samt kortet han fikk etter en takling av Trond Erik Bertelsen mot Viking tidligere i sesongen, som de billigste.

Midtbanespilleren innrømmer samtidig at han var litt heldig som ikke pådro seg to gule kort i oppgjøret mot Rosenborg på Lerkendal.

– I kampen mot Rosenborg må jeg derimot innrømme at jeg var heldig som ikke fikk enda et gult kort. Det kokte litt i toppen i den kampen, og jeg var ivrig etter å trøkke til for å dra med meg resten av laget, innrømmer han overfor lokalavisen.

Kortsanker
Statistikken fra de tre siste sesongene i Molde viser at Hoseth i 2009 pådro seg seks kort, mens han i fjor fikk sju. Med sju serierunder igjen å spille av årets sesong har han altså fem.

Fredag tar Molde imot Viking på Aker stadion. En kamp Molde bør vinne, skal de holde Tromsø, Brann og Rosenborg på høvelig avstand. Romsdalingene leder serien med seks poeng på Tromsø, med én kamp mer spilt. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere