RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Terhe Bendiksby/Scanpix

-Tror hun er ganske preget av situasjonen

Sist oppdatert:
Christina Vukicevic skal nå vurdere fremtiden sin som hekkeløper.

Petar Vukicevic sier til VG at datteren Christina Vukicevic' framtid som hekkeløper er uviss.

– Jeg tror hun er ganske preget av situasjonen som jeg er i. Hun er stort sett i utlandet, men vil være hjemme en gang imellom. Det blir slik en stund fremover, sier pappa og trener Petar Vukicevic til VG.

«Ikke tatt standpunkt til», er Petar Vukicevic' svar på avisens spørsmål om «fremtiden». Petar Vukicevic har vært utestengt fra sin jobb som hekketrener etter at «Vukicevic-saken» eksploderte 12. november.

Neste uke skal Antidoping Norges påtalenemnd bestemme om de vil be domsutvalget om å behandle saken rundt Vukicevic, eller om den skal henlegges. En angivelig epostkorrespondansen mellom Vukicevic og hans venn Srdjan Djordjevic inneholdt spørsmål om doping.

Dersom Petar Vukicevic først må forklare seg for domsutvalget, med risiko for ytterligere straff, vil Christina Vukicevic' karriere være usikker i lang tid, skriver VG.

– Hun trener for seg selv. Jeg har holdt avstand. Jeg kommuniserer med henne. Vi har sporadisk kontakt, sier Petar Vukicevic. Datteren skal ikke delta i innendørs-NM i Haugesund neste helg. Broren Vladimir Vukicevic har vært på treningsleir i Florida. Han løper i Wien 29. januar. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere