Gå til sidens hovedinnhold

10 gode unnskyldninger for ikke å trene

1) Treningssenteret ligger så langt unna. Friskis&Svettis har tre senter sentralt i Oslo: Majorstua, Vika og Mølleparken. Dessuten har vi treninger på ti forskjellige skoler og idrettshaller rundt omkring i byen.
2) Jeg er i for dårlig form. Hos Friskis&Svettis finner du treningstilbud på alle nivåer. Basis kan være en god start hvis du ikke har trent på en stund. Ellers tilbyr vi også trening på middels- og intensivnivå.
3) Jeg er for sliten til å trene. To timer på Friskis&Svettis hver uke gir overskudd og energi til å klare mer. Finn en treningsform du liker. Vi tilbyr mange forskjellige treninger i sal, spinning og styrkerom.
4) Jeg er for gammel. Folk i alle aldre trener på Friskis&Svettis. I dag har vi medlemmer i alle aldre. Og det er ingen aldersgrense oppad!
5) Det er for dyrt. Friskis&Svettis er en ideell organisasjon. Det betyr lave priser.
6) Jeg synes ikke kjempestore muskler er særlig fint. Vanlig trening noen ganger i uka gir deg en strammere og sunnere kropp, men ikke store, bulende muskler. Hvis du vil ha store muskler må du jobbe hardt og systematisk de dukker ikke plutselig opp etter en time i salen!
7) Jeg er jo ikke feit! På Friskis&Svettis finner du kropper i alle størrelser, for alle har godt av å trene!
8) Jeg liker bedre å gå en tur i skogen. Det er bra! Men hvis du bare får tid til to-tre skogsturer i året, kan du jo vurdere en annen treningsform i tillegg. Da er Friskis& Svettis et godt alternativ!
9) Jeg har uansett ikke tid til alt det kroppen trenger. På Friskis&Svettis får du bevegelighetstrening, styrketrening og kondisjonstrening; alt dette i samme time!
10) Jeg har ikke kjøpt treningsklær siden tidlig 80-tall. På Friskis&Svettis er vi ikke opptatt av dyre treningsklær. Vi anbefaler alle å bruke gode treningssko. Ellers kan du ha på deg noe du finner innerst i skapet, hvis du ønsker det.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter