RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

11-årig golfsensasjon klar for US Open

TIDENES YNGSTE: Amerikanske Lucy Li kvalifiserte seg for US Open, og blir med det turneringes yngste deltager gjennom tidene.
TIDENES YNGSTE: Amerikanske Lucy Li kvalifiserte seg for US Open, og blir med det turneringes yngste deltager gjennom tidene. Foto: Emmanuel Dunand (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Blir tidenes yngste.

Den amerikanske 11-åringen Lucy Li skriver golfhistorie. Hun blir den yngste spilleren noensinne som er kvalifisert til å spille US Open.

Arrangørene av denne LPGA.-turneringen bekrefter på sine hjemmesider mandag at hun har kommet gjennom nåløyet for turneringen som går fra 19. til 22. juni.

Li som kommer fra Redwood City i California, ble klar etter å ha gått to runder på 74 og 68 slag i en regional kvalifiseringsturnering. Nå går hun forbi Alexis Thompson som var med i US Open som 12-åring i 2007.

I 2013 deltok Li som da bare var ti år gammel, i det amerikanske amatørmesterskapet for kvinner, men da klarte hun ikke cuten. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere