Gå til sidens hovedinnhold

11 grunner til å heie på Spania

Er du lei trauste norske fotballgutter? Her er 11 gode grunner til å heie på Spania i kveld.

Spansk presse har vitset om de norske spillernes klesstil og de spanske spillerne satte standarden da de ankom Norge ulastelig antrukket i dress. Bak tuslet nordmennene i badesandaler og sponsorgenser.

Nå gir TV 2 Nettavisen deg 11 gode grunner til å heie på spanierne i kveld.

Se bildene av de spanske smukkasene.

Her er TV 2 Nettavisens kjekkas-liste:

1. Raul: Ingen over- ingen ved siden. Real Madrid-spissen er Spanias David Beckham. Gift med tidligere Miss Madrid, rik og pen. Han har scoret 36 mål i landslagstrøya og det hjelper jo litt også.

2. Fernando Torres; Ung og lovende. Atletico Madrid-spilleren er bare 19 år og spådd en lysende framtid på det spanske landslaget. Ble toppscorer da Spania vant U-19-VM i Norge i fjor. Starter på benken i kveld, men kommer sikkert innpå.

3. Joaquin: Mannen bak innlegget som skaffet Spania 2-1-målet på lørdag. Svært ettertraktet høyreving i Real Betis. Også ung og lovende med sine 22 år. Ser ut som en snill skolegutt.

4. Michel Salgado: Real Madrid-forsvarer. Sees ofte sammen med Raul. Ikke så ung lenger, men absolutt lovende smukkas-materiale.

5. Vicente Rodriguez: 22-åringen starter som venstreving i kveld. Han spiller til daglig i Valencia. Høy kjekkas-faktor.

6. Carles Puyol: 25 år. Barcelona-forsvareren kjennes igjen på den heftige hårmanken. Litt røff i stilen, men vi liker det.

7. Jose Antonio Reyes: Sevilla. Starter på benken I kveld. Vicente overtar venstreving-plassen hans fra lørdag. Klassisk bartender i Syden-look.

8. Jose María Gutierrez: Guti. Lett å kjenne igjen da han er lagets blonde alibi og ha blå øyne. Spiller i Real Madrid og er 27 år. Minner litt om David Beckham.

9. Iker Casillas: Real Madrid-keeperen er bare 22 år, men han har allerede etablert seg som førstevalg mellom stengene for Spania. Ser ung og uskyldig ut og varter opp med redninger i verdensklasse

10. Ruben Baraja - En av listens eldste. Valencia-midtbanespilleren er vraket i kveld, så de fine krøllene blir nok godt skjult under luen.

11. Santiago Canizares - Valencia-keeperen fikk VM-drømmen knust da han mistet en flaske med aftershave i vasken. Det blekede håret trekker ned, men han er absolutt barsk nok til en plass på listen.

Hvem synes du er penest? Si din mening her.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot