Gå til sidens hovedinnhold

1200 frivillige fra BSK

– Uten frivillighet, ingen Norway Cup, sier Frode Kyvåg.

EKEBERG: Og det er dette som gjør Bækkelagets Sportsklub så spesiell. Frode Kyvåg sier at det er en unik klubb når det kommer til frivillig arbeid.

– Dette er en foregangsklubb når det kommer til frivillig arbeid. Vi har 1200 medlemmer som jobber hvert eneste år under Norway Cup, og vi har faktisk opplevd å ha ventelister på folk som vil stille opp, sier en stolt Kyvåg.

Og det frivillige arbeidet går i arv mellom generasjonene. Frode Kyvåg forteller om en som er i interntransporten har fulgt fotsporene til faren og farfaren sin.

– Dette er en kultur som er grodd fast i veggene her. Jeg husker da Kjersti Grini signerte for oss og fire dager var hun med som frivillig her på sletta, humrer Kyvåg.

Norway Cup generalen puster lettet ut i dagene forkant av turneringen, men sier at det harde arbeidet starter rett etter turneringen er ferdig.

– Etterarbeidet er enormt. Da starter nedriggingen og det interne arbeidet. Innen 1. oktober skal alt det praktiske til neste års turnering være på plass, sier Kyvåg.

LES ALT OM NORWAY CUP HER

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021