RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinn møte med pokerstjerner

Sist oppdatert:
Lyst til å spille mot Johnny Lodden og få muligheten til å delta i en stor internasjonal turnering i Barcelona?

Nå har du sjansen!

Nettavisen arrangerer sammen med Betsson en gratis pokerturnering på internett mandag klokken 19.00. Vinneren av denne turneringen får dekket en tur til Stockholm, hvor en ny pokerturnering venter.

Her skal Nettavisens vinner konkurrere mot sju andre spillere om en tur til Barcelona og deltakelse i World Poker Tour, en turnering som egentlig koster om lag 57.000 kroner.

I tillegg til de åtte finalistene vil også Johnny Lodden og William Thorson, som begge er blant de største profilene i europeisk poker, spille finalen i Stockholm. Disse stjernespillere er selvsagt ikke med i konkurransen om en WPT-billett - de skal uansett delta i denne storturneringen.

Liveturneringen i Stockholm avholdes 9.oktober og vinneren reiser direkte fra Stockholm til Barcelona sammen med Lodden og Thorson.

WPT Barcelona tiltrekker seg store deler av verdenseliten, så gjennom Nettavisens gratisturnering kan du - hvis du spiller kortene riktig - få en opplevelse for livet!

Kvalifiseringen starter klokken 19.000 mandag kveld, og heter "Nettavisen WPT Barcelona freeroll" på Betssons pokerklient. Passordet for å delta er "lodden12". Lykke til!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere