RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

15 Barca-supportere arrestert

Foto: EPA/Scanpix
Storstilt politiaksjon mot Barcelonas mest voldelige supportere.

Opptil 15 medlemmer av en voldelig supportergruppe tilknyttet Barcelona er blitt arrestert, melder spansk politi ifølge Reuters.

Onsdagens operasjon siktet seg inn på den radikale gruppen som kaller seg Boixos Nois, og de arresterte er mistenkt for å være involvert i narkotikasmugling og utpressing, opplyser lokale medier.

Boixos Nois (Gale Gutter) er blitt beskyldt for å komme med drapstrusler mot Barcelonas president Joan Laporta, etter at han forsøkte å slå ned på deres aktiviteter.

Barcelona er en av verdens største fotballklubber og regjerende mester i Champions League. Klubbens fotballag vant også den spanske serien, cupen og supercupen i 2009, samt VM for klubblag og den europeiske supercupen.

Klubben topper Primera Division med 52 poeng etter 20 serierunder, og har fem poengs forsprang på sin storsatsende erkefiende Real Madrid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere