*Nettavisen* Sport.

1,5 millioner i uken

Foto: (foto: scanpix)

Ukraineren kan se frem til en ukentlig halvannen-million på innerlommen.

27.05.06 11:17

Britiske The Sun bekrefter i dag overgangen alle visste ville komme. Ifølge tabloiden vil Andriy Sjevtsjenko (29) signere for Chelsea neste uke, i en overgang verdt astronomiske 35 millioner pund - vel 400 millioner kroner. Varigheten er på fire år.

Holder avisens kilde vann, vil overgangen skrive seg inn i historiebøkene som ny britisk rekord.

Som om overgangssummen i seg selv ikke skremmer vettet av kreditorene: Klubbeier Abramovich har lovet ukraineren 1.5 millioner - i ukeslønn.

Selv er superspissen mest interessert i å lære barna sine engelsk.

- Den eneste måten vi på tilstrekkelig vis kan lære våre barn om vår kjærlighet til dem er gjennom det engelske språket.

Pengene spiller, ifølge 29-åringen, utrolig nok bare en birolle i overgangen. Heller ikke spekulasjonene rundt den VM-aktuelle spissens amerikansk-fødte kone, Kristen Pazik, vil Sjevtsjenko bekrefte.

- Min kone har ingenting med dette å gjøre. VI bestemte sammen at dette er til det beste for vår familie, sier «Andriy» ifølge avisen.

Etter at overgangen ble kjent, har Milan-fansen lagt sin vrede på toppscorerens amerikanske modell-kone, som etter sigende skal ha svært nære kontakter i Chelsea-leiren.

Sjevtsjenko valgte i går, i kjølvannet av den pågående italienske korrupsjonsskandalen, å takke nei til en lukrativt tilbud fra Silvio Berlusconis AC Milan.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag