RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

16-åring vant NM i kulekjøring

Stjerneskuddet Nora Lødøen sikret seg et overraskende NM-gull i kulekjøring lørdag. Hun vant foran Hedvig Wessel, som her er avbildet.
Stjerneskuddet Nora Lødøen sikret seg et overraskende NM-gull i kulekjøring lørdag. Hun vant foran Hedvig Wessel, som her er avbildet. Foto: Joe Klamar (Afp)
Stjerneskuddet Nora Lødøen sikret seg et overraskende NM-gull i kulekjøring lørdag. Hun vant foran Hedvig Wessel.

Wessel var storfavoritt i kvinnenes klasse i Myrkdalen etter at hun har vært Norges klart beste kulekjører de siste sesongene med blant annet flere sterke plasseringer i verdenscupen.

– Jeg er veldig fornøyd og er ganske stolt over at jeg klarte å slå Hedvig. Kjøringen var ganske bra, men er overrasket over at jeg klarte å slå henne, sa Lødøen.

16-åringen fra Voss freestyleklubb mener at gullet et kjempeinspirerende for videre satsing.

– Jeg har lyst til å satse i mange år framover. I år har jeg prøvd meg litt internasjonalt, og det har gått ganske bra, sa hun.

Hedvig Wessel kjørte inn til sølvet etter at hun blant annet kom bakpå i et av hoppene i finalen.

Ole Fretheim tok gullet i mennenes konkurranse. Det er gledelig med tanke på at han er tilbake etter en operasjon i den ene lungen. Lørdag sikret han seg seieren knepent foran Vinjar Slåtten.

– Kjekt med NM-gull. og det er herlig å være tilbake. Dette gir inspirasjon foran sesongoppkjøringen neste år. Både Vinjar og jeg kjørte bra, og det ble en tett duell om gullet, sa Fretheim. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere