RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stensbøl slutter ikke

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
- Jeg er fornøyd med de forklaringer, beklagelsen og tilliten jeg fikk, sier Bjørge Stensbøl.

Det ble onsdag skrevet i flere medier at Bjørge Stensbøl har gått av som daglig leder av Tromsø 2018. Utover dagen oppstod det full forvirring fordi ingen i Tromsø 2018 bekreftet at Stensbøl har sagt opp. Onsdag kveld tok saken en overraskende vending:

- Han blir i jobben. Det er alt jeg har å fortelle nå, sier strategi- og kommunikasjonssjef Roger Ingebrigtsen i Tromsø 2018 til NTB.

Misfornøyd
Stensbøl skal ikke ha vært fornøyd med styreleder Petter Jansens uttalelser i et intervju med NRK onsdag morgen. Jansen ga der uttrykk for at Stensbøl var eksponert vel mye i forhold til resten av teamet.

- Det er riktig at jeg snakket med Petter Jansen på morgenkvisten i dag, og uttrykte at jeg ikke var fornøyd med det etterlatte inntrykket i NRK-intervjuet. Jeg sa til ham at det, dersom dette var å betrakte som en mild offentlig irettesettelse av meg som daglig leder, ville det bli vanskelig for meg å fortsette i jobben, sier Bjørge Stensbøl i en pressemelding onsdag kveld.

Snakket sammen i kveld
- Petter Jansen og jeg hadde som sagt en kort prat, og var enige om å snakke videre om saken onsdag kveld. I mellomtiden har vi begge vært opptatt med vårt, og jeg har valgt å ikke svare på alle henvendelser fra mediene om denne saken før jeg igjen fikk snakket med styreformannen. Det har vi nå gjort, og jeg er fornøyd med de forklaringer, beklagelsen og tilliten jeg fikk, sier Stensbøl.

Petter Jansen sier at han nå skjønner at intervjuet kan ha blitt oppfattet som en kritikk av Stensbøl.

Det var avisa Nordlys som onsdag morgen meldte at Bjørge Stensbøl sier opp jobben som daglig leder for Tromsø 2018 etter et dramatisk styremøte. Ifølge avisen har det lenge vært konflikter i OL-selskapet etter Stensbøls rolle i NRK-dokumentaren «Spillet om et OL» og VGs oppslag om at en SMS fra utenriksminister Jonas Gahr Støre til Stensbøl var videresendt VGs sportskommentator Truls Dæhli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere