RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

McEnroe innrømmer doping

(scanpix)
Sist oppdatert:
Tennislegenden John McEnroe innrømmer at han var dopet under store deler av karrieren. Tennisleger: - Lett å lage dritbra dopingmiks

Tennisverdenen har knapt rukket å ta dopingsaken mot Greg Rusedski inn over seg før neste sjokk kommer: Legenden John McEnroe innrømmer at han tok steroider i seks år.

Heste-dop
Den amerikanske bråkebøtta krever harde tak i tennisen etter at dopingsaken mot Greg Rusedski ble kjent i forrige uke. Samtidig innrømmer McEnroe at han selv var dopet under store deler av karrieren sin.

- I seks år visste jeg ikke at jeg fikk et slags steroid som de pleide å gi til hester, helt til de fant ut at det var for sterkt for dem, sier McEnroe til Daily Telegraph.

Han vil verken si noe om hvem som ga ham steroidet, eller hvorfor. Mannen med det heftige temperamentet er samtidig overbevist om at flere av hans kolleger var dopet.

- Jeg er sikker på at det forekom, sier han videre, uten å begrunne det ytterligere. Etter Rusedski-skandalen krever McEnroe at tennis-sirkuset reagerer og straffer synderne.

Må være strenge
- Vi har nok problemer innen sporten. Dette er det siste vi behøver. Vi må være strenge mot Greg og de andre. Dette er desperate saker folk gjør for å holde seg i toppen, sier han videre.

Så sent som for to år siden ble McEnroe anklaget av sin eks-kone for å bruke doping. Hun sa at han sparket henne på grunn av steroidene.

43-åringen vant sju Grand Slam-titler i løpet av sin karriere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere