RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldo ble årets spiller

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Cristiano Ronaldo til topps i kåring for andre år på rad. Sjekk årets lag.

Manchester United-stjernen har scoret hele 38 mål fordelt på alle konkurranser i inneværende sesong. Derfor var det ingen stor overraskelse at han, for andre år på rad, ble kåret til PFA Player of the Year søndag kveld.

23-åringen var nominert i kategorien sammen med Fernando Torres, Steven Gerrard, Cesc Fabregas, Emmanuel Adebayor og David James.

- Veldig glad
Fabregas ble kåret til årets unge spiller – en pris Ronaldo også vant i 2007.

Kåringen skjedde på Grosvenor House Hotel i London søndag kveld. Ronaldo var ikke til stede selv, men ble vist på skjermen der han tok imot trofeet fra manager Sir Alex Ferguson på Uniteds treningsfelt Carrington.

- Jeg er veldig glad. Når du jobber hardt hele sesongen og spiller godt, for å gjøre noe for laget, og når PFA gir deg denne prisen mot slutten av året, så er det et deilig øyeblikk. Det er en ære. Det er en fin motivasjon til å jobbe videre for å bli enda bedre, sa Ronaldo, ifølge Sportinglife.

Ronaldo, som kom til United for 12,24 millioner pund i 2003, mener selv han er blitt en mye bedre fotballspiller etter overgangen fra Sporting Lisboa.

- Det er min ambisjon å lære enda mer og spille enda bedre, og jeg tror jeg er på det rette stedet for å klare det, sa han.

- Fortjener å vinne
Neste utfordring for Ronaldo og United er Barcelona i Mesterligaen på Old Trafford tirsdag kveld. Det står 0-0 etter første kamp på Camp Nou.

- Jeg gleder meg. Det er den største kampen i sesongen. Hvis vi vinner, er vi i finalen. Det er en god motivasjon for meg, for mine kolleger, for mine venner, for alle. Jeg håper å vinne. De to siste ligakampene er også viktige, for hvis vi vinner dem, er vi seriemestere.

Ronaldo innrømmer at han stemte på Emmanuel Adebayor, Arsenal-spissen som har scoret 27 mål i år.

- Men jeg synes jeg fortjener å vinne, la han til.

Her er årets lag i Premier League:

David James (Portsmouth), Bacary Sagna (Arsenal), Rio Ferdinand (Man Utd), Nemanja Vidic (Man Utd), Gael Clichy (Arsenal), Steven Gerrard (Liverpool), Cesc Fabregas (Arsenal), Cristiano Ronaldo (Man Utd), Ashley Young (Aston Villa), Emmanuel Adebayor (Arsenal), Fernando Torres (Liverpool).

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere