SOUTHAMPTON - CHELSEA 2-1:

Til tross for at Reece James var ute med skade, så hadde nok de fleste Chelsea-supporterne forventet at Chelsea ville slå Southampton tirsdag kveld.

Slik skulle det ikke gå, og Ralph Hassenhüttels menn tok en råsterk seier mot Thomas Tuchels menn.

Spesielt Southamptons to nysigneringer Romeo Lavia og Armel Bella-Kotchap leverte gode prestasjoner mot Chelsea.

Les også: Videoklippet av fotballegenden går viralt

– Ikke rart at Guardiola har så tro på han

Southampton svarte raskt etter at Chelsea tok ledelsen, og det var 18 år gamle Romeo Lavia som sto for fulltrefferen. Belgieren hamret ballen i hjørnet fra rundt 16 meter etter en corner.

– For en scoring av 18-åringen! Mendy må bare se den gå bak seg. Romeo Lavia presenterer seg for St. Marys på denne måten. Det er en klassescoring

Manchester City sikret seg en tilbakekjøpsklausul da de solgte Lavia til Southampton før sesongen.

Han har virkelig imponert siden han kom fra Manchester City. Og det er ikke rart at Pep Guardiola har så tro på denne unggutten at han sikret seg en utkjøpsklausul da han lot han gå.

Før kampen hadde Adam Armstrong ikke scoret på 22 kamper.

Det ønsket han å gjøre noe med, og hamret Southampton opp i føringen, med et lekkert skudd opp i det høyre krysset.

Moi Elyounoussi hadde en eventyrlig mulighet til å øke ledelsen i den andre omgangen, men headet ballen rett i Kalidou Koulibaly.

Les også: «Badou» slår knallhardt tilbake mot anklager: – Jeg har bevis

Tror Sterling kan løse Chelsea-problem

Ikke siden de vant ligaen i 16/17-sesongen har Chelsea hatt en spiss som scoret over 20 mål i Premier League. Da var det Diego Costa som banket inn målene for London-klubben.

Alvaro Morata, Gonzalo Higuain, Romelu Lukaku, Timo Werner og Kai Havertz har i tur og orden prøvd seg, men ingen har lykkes med å nå de samme høydene som spansk-brasilianeren.

Etter at Raheem Sterling sendte Chelsea i føringen med en klinisk avslutning stilte Toft spørsmål ved om Chelsea endelig har fått målscoreren de trenger.

– Har Chelsea endelig fått målscoreren de så sårt trenger? Han mangler jo den spydspissen som kan score 20 eller flere mål i sesongen, Thomas Tuchel.

Scoringen var Sterlings tredje for sesongen, men det var ikke nok til å sikre poeng mot Southampton.

Les også: Ohi Omoijuanfo har signert for Brøndby