RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

18 utvist i samme kamp

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Elleville tilstander i Argentina.

I argentinsk fotball går det ofte hardt for seg på tribunen, men det som skjedde i lørdagens Primera C-kamp mellom Barracas Bolivar og General Lamadrid var likevel av det litt uvanlige slaget.

På stillingen 3-0 til Bolivar, ble nemlig alle 11 utespillerne til gjestene, samt sju innbyttere involvert i et masseslagsmål med hjemmefansen. Hets fra tribunen var bakgrunnen for sammenstøtet.

Det hele startet med at tre spillere og fire medlemmer av Lamadrid-staben ble innblandet i en opphetet diskusjon med fansen. I løpet av kort tid hadde hele laget kastet seg inn, og masseslagsmålet var et faktum, melder The Guardian.

Mens politiet prøvde å få kontroll over situasjonen, tok dommeren saken i egne hender. Pipeblåseren dro fram det røde kortet, og gjestens 18 spillere endte alle opp med å bli utvist.

Avgjørelsen om å gi alle spillerne rødt kort, betyr at Lamadrid må spille sin neste kamp med bare reservelagsspillere og unggutter, siden hele A-laget må sone karantene.

Se situasjonen i videovinduet under:

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere