RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein André Svendsen (Scanpix)

19-åring briljerte for Larvik

Tok ansvar da stjernegalleriet slet i Champions League.

TOULON - LARVIK 28-31:

De slet i starten, men stjernegalleriet i Larvik tok til slutt fullstendig over i det første oppgjøret i årets Champions League, borte mot franske Toulon.

For på stillingen 11-10 til hjemmelaget, etter det som kan beskrives som en falmende start i forsvar for vestfoldingene, tok 19 år gamle Nora Mørk ansvaret.

Plutselig var kampen snudd til 11-16, og Larviks stjerneskudd hadde stått for fire av de seks målene - i tillegg til en rekke målgivende pasninger før pause.

Toulon scoret ett mål før hvilen, men klarte aldri å ta igjen Larviks forsprang den siste halvtimen.

Ti minutter før slutt ledet vestfoldingene 29-23, og selv ikke en god sluttspurt fra de franske jentene i noen sluttminutter der Larvik pådro seg flere utvisninger, hjalp til annet enn pynt på resultatet.

Kampen endte til slutt med 31-28-seier for Larvik, som dermed har fått en perfekt start på Champions League-eventyret denne sesongen.

Heidi Løke og nevne Nora Mørk, som pådro seg en smell og fikk mindre spilletid utover i kampen, ble Larviks toppscorere med sju mål hver.

Neste helg venter Randers hjemme i Arena Larvik. Danskene har også full pott etter en kamp, etter lørdagens 27-23-seier over rumenske Oltchim Valcea.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere