Gå til sidens hovedinnhold

2000 kroner for ståplass-billetter

Billettkaoset foran «seriefinalen» mellom Brann og Rosenborg fortsetter.

Nå selges ståplasser på ulike nettauksjoner til opp mot 2000 kroner. Billettene til Store Stå på Brann Stadion kostet i utgangspunktet 120 kroner.

- Vi har registrert dette, og det er beklagelig at dette skjer. Men det er lite vi kan gjøre med det rent juridisk, annet enn å oppfordre folk til å ikke kjøpe billetter på svartebørsen, sier Branns billettsjef Anders Tøsse til Nettavisen.

Les også:Komplett billettkaos

I løpet av drøye tre timer ble 5000 tilgjengelige billetter til «seriefinalen» mellom Brann og Rosenborg 22. oktober revet bort i rekordtid.

Legger seg langflat
Nettavisen var vitner til at enkeltpersoner fikk kjøpe både 12, 20 og 30 billetter til storkampen.

- Dette burde vi gjort noe med. Vi hadde ingen begrensninger til denne kampen, og dette er en stor feil av oss, sier Tøsse.

Han lover at Brann har tatt lærdom av det komplette billettkaoset som oppstod i Bergen tirsdag.

- Men noe av grunnen til at vi ikke satte begrensinger i forhold til hvor mange billetter hver enkelt fikk kjøpe, var at det er mange idrettslag og lignende som skal på kamp. Vi ville gi dem sjansen til å kjøpe billett, konstaterer Branns billettsjef.

- Men vi har selvsagt tatt lærdom av dette. Ved tilsvarende kamper i fremtiden vil vi helt klart sette begrensninger på antall billetter enkeltpersoner får kjøpe, understreker han.

Reagerer med sinne
Tøsse reagerer med sinne over at personer selger billettene på svartebørsen.

- Dette er folk som kjøpte billetter for å ikke gå på kampen. Og de tjener veldig gode penger på frustrerte fans som ikke fikk billett. Det er veldig, veldig beklagelig, sier Tøsse, som altså lover bot og bedring i fremtiden.

- Men på generelt grunnlag opplever en jo salg på svartebørs i forbindelse med landskamper og lignende også. Nå håper jeg bare forslaget om svartebørs salg blir ulovlig, fastslår Tøsse.

18.000 tilskuere har sikret seg billett til Brann - Rosenborg. 930 billetter er solgt til RBK-fansen.

Reklame

Morsdag og valentine: Nå er det tilbud på blomster levert på døra

Kommentarer til denne saken